Implementer applikation ved Tomcat Root

1. Oversigt

I denne hurtige artikel vil vi diskutere implementering af en webapplikation ved roden til en Tomcat.

2. Grundlæggende og terminologi for Tomcat-implementering

For det første findes det grundlæggende i implementering af en applikation til Tomcat i denne vejledning: Sådan distribueres en WAR-fil til Tomcat.

Kort sagt, webapplikationer placeres under $ CATALINA_HOME \ webapps, hvor $ CATALINA_HOME er Tomcats installationsmappe.

Kontekststien refererer til placeringen i forhold til serverens adresse, der repræsenterer navnet på webapplikationen.

Som standard stammer Tomcat det fra navnet på den indsatte krigsfil. Så hvis vi distribuerer en fil EksempelApp.war, vil den være tilgængelig på // localhost: 8080 / EksempelApp. I. e. kontekststien er / EksempelApp.

Hvis vi nu skal have den app tilgængelig på // localhost: 8080 / i stedet har vi et par muligheder, som vi diskuterer i de følgende afsnit.

For en mere detaljeret forklaring af kontekstkonceptet med Tomcat, se på den officielle Tomcat-dokumentation.

3. Implementering af appen som ROOT. Krig

Den første mulighed er meget ligetil: vi skal bare slette standardindstillingen /ROD/ mappe i $ CATALINA_HOME \ webapps, omdøb vores EksempelApp.war til ROOT. Krigog implementer det.

Vores app vil nu være tilgængelig på // localhost: 8080 /.

4. Angivelse af kontekststien i server.xml

Den anden mulighed er at indstille kontekststien til applikationen i server.xml (som er placeret på $ CATALINA_HOME \ conf).

Vi skal indsætte følgende inden i tag til det:

Bemærk: At definere kontekststien manuelt har den bieffekt, at applikationen implementeres to gange som standard: kl // localhost: 8080 / EksempelApp / såvel som ved // localhost: 8080 /.

For at forhindre dette skal vi indstille autoDeploy = ”false” og deployOnStartup = ”false” i tag:

Vigtigt: denne mulighed anbefales ikke længere, da Tomcat 5: den gør kontekstkonfigurationer mere invasive, da server.xml filen kan ikke genindlæses uden at genstarte Tomcat.

5. Angivelse af kontekststien i en appspecifik XML-fil

For at undgå dette problem med server.xml, vi har den tredje mulighed: vi indstiller kontekststien i en applikationsspecifik XML-fil.

Derfor er vi nødt til at oprette en ROOT.xml$ CATALINA_HOME \ conf \ Catalina \ localhost med følgende indhold:

To punkter er intet værd her.

For det første behøver vi ikke angive stien eksplicit som i den forrige mulighed - Tomcat stammer det fra navnet på vores ROOT.xml.

Og for det andet - da vi definerer vores kontekst i en anden fil end server.xml, vores docBase skal være uden for $ CATALINA_HOME \ webApps.

6. Konklusion

I denne vejledning diskuterede vi forskellige muligheder for, hvordan man implementerer en webapplikation ved roden til en Tomcat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found